20/30

20/30 är samlingar för unga vuxna (om du är ungefär mellan 20-30år) och vill göra det lättare för dig att komma in i gemenskapen i Korskyrkan! Lär känna vänner i din egen ålder i anslutning till gudstjänsterna, ofta genom att äta frukost före eller lunch efteråt. Det spelar ingen roll om du är ny i kyrkan, varit med många gånger eller bara ibland – vi har ett enkelt upplägg där vi äter tillsammans och umgås. Alla måste ju äta, så varför inte göra det tillsammans?

Den mesta informationen lägger vi ut på vår facebook-sida: Korskyrkan i Borås – 20/30. Där finns information om datum och tider. Du kan även skriva direkt till sidan om du har frågor eller funderingar så svarar vi så snabbt vi kan. Har du inte Facebook går det bra att maila info@korskyrkan.org för mer information.