Daglediga

Tisdagens höjdpunkt

Klockan 15.00 den första tisdagen i månaden samlas vi i Korskyrkans församlingsvåning som är belägen en trappa upp. Lokalen är rymlig och ljus och det finns hiss, så rörelsehinder behöver inte betyda ett stopp för att komma med. Och, så klart… kaffeservering med gott dopp ser vi som viktigt i sammanhanget.

Tisdagsträffen riktar sig främst till Daglediga men alla är välkomna!
Vissa av samlingarna sker inom RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap). Detta innebär att flera kyrkor inbjuder till denna träff och alla är som vanligt välkomna antingen man är medlem i RPG eller inte!

Alla samlingar sker i samarbete med studieförbundet Bilda.

PROGRAM FÖR VÅREN 2020 i Tisdagsträffen

4 februari kl. 15.000 “Japan i fokus”, Ann-Christine och Evert Kullberg, Vårgårda

25/2 Kl. 14.00 RPG Borås, Årsmöte i Myråskyrkan, Brämhult. Därefter: kl.15.00 “Från trasigt till helt”, Fredrik Englund.

3/3 kl. 15.00 “Naturupplevelser i Herrljungas omgivningar”. Lennart Bergvall.

7/4 kl. 15.00 “I hoppet om en ny värld”. Sång och musik Quintus.

5/5 kl. 15.00 RPG Borås “Tavlor i mitt liv”, Mats Löwing.

Övriga aktiviteter för daglediga:

Den 11 Februari kl. 15.00 “Rörelseträning” tillsammans med Carina Gustavsson. Fika.

Den 17 Mars kl. 15.00 “Samtal kring kaffebordet” tillsammans med pastor Stig Bomberhult

Den 21 April kl. 15.00 “Rörelseträning” tillsammans med Carina Gustavsson. Fika.

Välkommen även till dessa samlingar!