Daglediga

Tisdagens höjdpunkt

Klockan 15.00 den första tisdagen i månaden samlas vi i Korskyrkans församlingsvåning som är belägen en trappa upp. Lokalen är rymlig och ljus och det finns hiss, så rörelsehinder behöver inte betyda ett stopp för att komma med. Och, så klart… kaffeservering med gott dopp ser vi som viktigt i sammanhanget.

Tisdagsträffen riktar sig främst till Daglediga men alla är välkomna!
Vissa av samlingarna sker inom RPG (Riksförbundet Pensionärsgemenskap). Detta innebär att flera kyrkor inbjuder till denna träff och alla är som vanligt välkomna antingen man är medlem i RPG eller inte!

Alla samlingar sker i samarbete med studieförbundet Bilda.

PROGRAM FÖR HÖSTEN 2019 i Tisdagsträffen

3 december kl. 15.000 “Sånger i jul och advent”, Bettan och Lars Böhm m fl

Träffpunkten

De tisdagar då vi inte möts till Tisdagsträffen (för daglediga) har Du som vill möjlighet att komma till Korskyrkan för en enkel samling med fokus på gemenskap, kallad Träffpunkten. Se programmet i kalendern på Korskyrkans hemsida. Vanligen möts vi kl. 15.00 men ibland då vi t. ex. träffas för att laga lunch tillsammans träffas vi annan tid (se annons i BT samt kalendern på hemsidan. Till luncherna är det bra om du anmäler dig -se nedan. Ibland gör vi även utflykter, till dessa krävs anmälan.

Har du frågor eller vill anmäla dig till en lunch eller utflykt kontakta Anne-Marie Blomdahl (0735 194595 eller 076 5509727)