InsideOut är Korskyrkans ungdomsgrupp som ses på fredagar kl 19:30!

Om du går i högstadiet eller gymnasiet är du välkommen att vara med i Ungdomsgruppen. Har du aldrig varit med tidigare är du extra välkommen!

Vårat upplägg på en fredag brukar vara ungefär så här:
19:30 Drop in Mingel
20:00 Ungdomsmöte
21:15 Aktivitet
22:15 Kafé
Drop ut

Om du har frågor? Kontakta gärna vår ungdomsledare
Jonatan Alehem på Tel: 073-519 45 94

Följ oss på sociala medier där vi lägger upp mycket information!
(Klicka på ikonerna)

Klicka Här För Att Anmäla Dig!

Vad är KonfAction?
KonfAction är korskyrkans konfagrupp. KonfaAction är en blandning med bibelkunskap, roliga aktiviteter och gemenskap. Vi kommer under nyår att åka med kyrkans ungdomsgrupp till Trysil och åka skidor. Vi kommer även att klättra, tälta och mycket mer!

Varför ska du konfirmera dig?
Att konfirmera sig är ett bra sätt att ta reda på vad kristen tro handlar om och vad man själv tror på. Vi kommer att diskutera frågor som; Varför finns jag? Hur kan Gud ha en son? Vad händer efter döden? Och mycket mer!

Härlig gemenskap väntar för dig som väljer att konfirmera dig!
Vi kommer ses på Tisdagar kl 16:45-18:30!

Kursen är för dig som går i åk 8. Kursen kommer att kosta 4000kr, med möjlighet till delbetalning. I dessa 4000kr ingår bland annat Trysillägret och övriga läger.

Konfan börjar tisdagen den 22 September kl 18:00 med en informationskväll där både konfirmander och föräldrar är välkomna!

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till ungdomsledaren Jonatan Alehem.
Mail: ungdomsledare@korskyrkan.org

Coming soon…