Alpha – hösten 2020

– en introduktionskurs i kristen tro

Alpha ger en möjlighet att utforska meningen med livet. Denna introduktionskurs riktar sig till dig som är nyfiken på kristen tro. Den vänder sig också till dig som nyligen blivit kristen och vill veta mer om vad det innebär att leva med en tro. Samma kurs arrangeras av kristna kyrkor världen över.

Kursen hålls under avspända former. Man äter mat tillsammans, umgås, lyssnar och samtalar om livets stora frågor. Det finns utrymme för alla frågor och åsikter.

Funderar du på att vara med under hösten 2020? Kom på vår prova på kväll 29 september kl. 18.30, anmälan senast den 27/9. Kursstart 6 oktober kl. 18.30, anmälan senast 4/10.

Kostnad: 50kr per gång eller 350kr för hela kursen. I priset ingår mat, kaffe och kursmaterial. (OBS! är kostnaden ett hinder så är du varmt välkommen ändå och betala det du kan)

Anmäl dig via länken: https://forms.gle/xhFzr2YbPUrSDsMK6

För mer info: alpha@korskyrkan.org eller 073-519 45 91.