KonfAction

Vad är KonfAction?

KonfaAction är korskyrkans konfagrupp. KonfaAction är en blandning med bibelkunskap, roliga aktiviteter och gemenskap. Vi kommer under nyår att åka med kyrkans ungdomsgrupp till Trysil och åka skidor. Vi kommer även att klättra, tälta och mycket mer!

Varför ska du konfirmera dig?

Att konfirmera sig är ett bra sätt att ta reda på vad kristen tro handlar om och vad man själv tror på. Vi kommer att diskutera frågor som; Varför finns jag? Hur kan Gud ha en son? Vad händer efter döden? Och mycket mer!

Härlig gemenskap väntar för dig som väljer att konfirmeras!

Vi kommer att träffas på tisdagar 16:45-18:15.

Kursen är för dig som går i åk 8. Kursen kommer att kosta 4000kr, med möjlighet till delbetalning. I dessa 4000kr ingår bland annat Trysillägret och övriga läger.
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till ungdomsledaren Jonatan Persson.
Tel: 073 – 519 45 94
mail: ungdomsledare@korskyrkan.org

Klicka här för att Anmäla dig!

Vi börjar med en informationskväll den 24 September. Då kommer vi att berätta mer om vad konfirmation innebär i Korskyrkan och vad som kommer att hända under året. Alla deltagare och föräldrar är välkomna kl 18.00.

Välkommen!