Barn & familj

Vi vill vara en kyrka som ser och älskar varje barn! En plats där barnen får känna sig hemma och lära sig om Gud! Till vår kyrka är alla barn välkomna, oavsett bakgrund. Du behöver inte vara medlem för att vara med på våra samlingar. Välkommen!

Barnens Gudstjänst- Varje söndag

Varje söndag träffas vi för söndagsskola, som i vår kyrka heter Himlakul. Den hålls parallellt med söndagens gudstjänst med gemensam start i kyrksalen kl 11.00. Himlakul slutar kl 12.30.

Vi samlas i olika åldersgrupper (3-5, 6-7, 8-9 och Large 10+) och lär oss om Jesus och livet utifrån Bibelns berättelser. Vi brukar även leka och pyssla tillsammans i grupperna.

Varje söndag fikar vi tillsammans. Det kan till exempel vara varma mackor, korv med bröd eller frukt och kex.

På Himlakul brukar vi även dela upp oss i intressegrupper. Kanske vill du sporta i källaren, eller lära dig en ny dans?

Barnmöten – “Salong Självfallet”

Några gånger per termin har vi barnmöten på Himlakul. Då är vi alla åldersgrupper tillsammans. På “Salong Självfallet” händer det alltid något spännande! Rosa och Silvia är två frisörer som älskar Jesus och hjälper sina kunder med både tokiga frisyrer och klurigheter i livet.

Denna terminen är det barnmöten 2/2 och 12/4.

Gudstjänst för alla åldrar

Flera gånger per termin samlas vi alla åldrar i kyrksalen och firar gudstjänst alla tillsammans! Denna termin gäller följande datum: 8/3, 19/4 och 24/5.

Draget

Draget är för dig som går i åk 1-6. Vi samlas i Korskyrkan fredagar jämna veckor kl 17-19. Vi gör alltid en rolig aktivitet, vi har en andakt med bön och lovsång, och vi avslutar med att äta tillsammans! Välkommen att haka på! Följ @dragetboras på instagram för mer info. Se vårens schema nedan!

Vi äter tillsammans!

Hela familjen är välkommen när vi har gemensam frukost och lunch. Här finns möjlighet att umgås som familj tillsammans med andra härliga familjer. Lunch: 9/2 och 26/4. Frukost: 22/3 och 7/6.