Visionsdag 2023

Du/ni är varmt välkomna till en VISIONSDAG, där vi också har ett FÖRSAMLINGSFORUM den sista timmen, lördagen den 14 januari kl.15-18. En visionsdag inför 2023 där vi som ledning föreslår att församlingens Fokusområde  kommer att vara: “MOD – att följa Jesus i en tid som denna”. 

Vi börjar samlingen med fika och gemenskap i olika grupper där vi sedan får samtala om hur vi som församling kan uppmuntra och utmana varandra att bli mer modiga att följa Jesus i den tid vi lever i som församling. I detta kommer vi också få lite mer inblick i Neigbourhood och samtala om detta ligger i linje med det vi tror att Jesus vill göra i och genom församlingen för ungdomar i riskzonen. Se för att bli inspirerad:  HÅRDA TAG ELLER NYA TAG? – En minidokumentär om att bryta utanförskapet. – YouTube

Allas tankar och idéer är viktiga och betydelsefulla såväl barnens som de vuxnas. Därför önskar vi se alla generationer samlas och tillsammans reflektera, drömma om församlingens liv och kultur denna eftermiddag.

Vi ser fram mot att möta dig/er denna eftermiddag och höra vad du bär på för tankar och drömmar om församlingen inför 2023! Anmälan nedan senast onsdagen den 11 januari men gärna tidigare!

Varma hälsningar, Planeringsgruppen: Stig Bomberhult, Filippa Demker, Nicklas Wing, Niklas Silfverlood, Klas Ulenius och  Kristina Vennetti

Anmälan senast onsdagen den 11 januari men gärna tidigare via länk: https://forms.gle/iRtu88jkdGFg8CTQ6

Korskyrkan, Borås i samarbete med Studieförbundet Bilda

Nyheter