ÄRA20, 28-30 Augusti – Korskyrkan Borås

Hej!
Varmt välkommen till ÄRA 2020 i Korskyrkan Borås! Ära är för dig som går i högstadiet eller i gymnasiet. Deltagaravgiften är 250kr. Priset är satt av ÄRAs ledning och i det ingår fredag kväll, en heldag på lördag samt söndag förmiddag. En avgift på 100kr tillkommer då vi bjuder på nattmacka och fika under dagarna. Utöver det kommer du behöva köpa lunch och middag ute på stan under lördagen. Samt söndag lunch efter gudstjänsten om du önskar.

Deltagare löser boende på egen hand, men om du bor långt bort och ej har möjlighet att hitta boende i närheten, hör av dig till ungdomsledare Jonatan Alehem tel: 073-519 45 94.

Din anmälan bekräftas då du swishat in 350 kr till Korskyrkan 123 576 32 97.
Märk din betalning med för- och efternamn samt ÄRA20.

Årets festival sker på många platser samtidigt och mer info och schema det hittar du här:
www.ara20.se

Anmäl dig Här!

VARMT VÄLKOMMEN!

På söndag den 30/8 firar hela församlingen gudstjänst tillsammans med ÄRA. Klicka på länken för att komma till gudstjänsten.