InsideOut presenterar Årets skidresa till Trysil!

Vi vill välkomna dig att följa med på en fantastisk skidresa tillsammans med oss den 27dec – 2jan. På lägret kommer vi att åka skidor/snowboard (5 dagar i backen), ha härlig gemenskap, hitta på roliga aktiviteter och få lyssna till bibelundervisning.

När?
Lägret är under nyår där vi kommer att åka skidor men även fira nyår tillsammans! Vi kommer att åka tidigt på morgonen från Borås den 27 december och vi kommer hem igen den 2 januari.

För vem?
För dig i högstadie- och gymnasieåldern. Priset för lägret är lite olika beroende på hur gammal du är och det beror på att liftkortet kostar mer när du är över 15 år.

Boende:
Vi kommer att bo på en gård som ligger ca 3 mil från backarna. Gården är ett samfundshus som heter Engerneset.
Adress: Sennsjøvegen 16, Engerneset Norge.

Covid-19?
I nuläget tror vi att vi kan åka till Norge. Det kan ändra sig i sista minut men om du är vaccinerad skall det förhoppningsvis inte vara några problem. Hör av dig om du har frågor eller funderingar.

Priser:
13år-16år 3700kr
17år och uppåt 3900kr
Syskonrabatt: 250kr per syskon.
Om du anmäler dig efter den 30/11 kommer priset att höjas med 300kr!
Det enda som inte ingår i priset är skid/snowboardhyra. Vi brukar få ett bra pris på utrustning, ca 500kr.

Klicka här för att anmäla dig!

Då det är ett speciellt år uppskattar vi om du meddelar ditt intresse snarast om du tänker åka med. Fyll i en anmälan, den är inte bindande förrän betalningen inkommit.
Du anmäler dig genom att fylla i formuläret!
Sedan betalar du in en anmälningsavgift på 500kr till Korskyrkans bankgiro: 432-2079
eller Swishar till 1235763297
Märk betalningen med ditt för- och efternamn + “skidläger”
När du gjort detta är du anmäld till årets Skidläger!
Om du inte åker med på skidlägret behåller kyrkan anmälningsavgiften!

I mitten på december kommer vi skicka hem en infolapp till dig med mer detaljerad information om lägret.

Sista anmälningsdag är 13 December! Först till kvarn! Det är begränsat antal platser i år och de kan ta slut!

16 December kl. 18:00 är det en infokväll för alla deltagare och föräldrar. Du kommer att få all information som du behöver för att åka med och det bjuds på fika.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till vår ungdomsledare Jonatan Alehem.
mail: ungdomsledare@korskyrkan.org

Du är varmt välkommen att följa med på årets skidläger!

Följ lägret på Instagram (Klicka på ikonen)